Fast fraktpris kr 89,-

Fri frakt over kr 1500,-

Rask levering i hele Norge

Strikkekonsulent

LA OSS SAMMEN NÅ DINE MÅL

La hobbyen din bli drømmejobben din!

Som selvstendig strikkekonsulent for Strikkeplassen.no kan du hjelpe andre strikkere med å oppdage de flott garnpakkene våre.

Strikkekonsulent
Strikkekonsulent
Strikkekonsulent

FØLG DRØMMEN

Drømmer du om å starte din egen strikkebusiness?

Som selvstendig strikkekonsulent for Strikkeplassen.no kan du hjelpe andre strikkere med å oppdage de flott garnpakkene våre. Gi dem fantastisk service og fortell dem om alle ekstra verdiene de får med på kjøpet når de velger Strikkeplassen-produkter.
En av de største fordelene ved Strikkeplassen produkter er at du i tillegg til nydelig kvalitetsgarn får:

FEELGOOD FRA FØRSTE MASKE

Det betyr at vi deler skaperglede og strikkelyst. At du kan være trygg på at både mennesker og dyr er godt ivaretatt i hele produksjonsprosessen, at vi velger bærekraftige og miljøvennlige løsninger så langt det er mulig, og at strikketøyet du selger gir arbeid og støtte til våre flotte produsenter og samarbeidspartnere.

ALT STARTER MED STRIKKEENTUSIASME OG EN DEMOBAG!

1

ER DETTE NOE FOR MEG?

Alle har ulike forutsetninger, forventninger og mål som Strikkeplassen strikkekonsulent. Spør deg selv; Vil jeg ha en ekstra inntekt? Ønsker jeg personlig utvikling, eller en ny utfordring? Søker jeg mer glede, større frihet og nye kontakter i hverdagen min?

2

JEPP!

Om du svarte ja på ett eller flere av disse spørsmålene er det ikke noe å lure på. Du blir del av et spennende team og din leder og hovedkontoret vil hjelpe deg i gang og sørge for at du får opplæring på det du trenger for å lykkes med din nye strikkebusiness.

3

MER ENN BARE EN BAG

Demobagen er starten på noe nytt. Den er en mulighet til å begynne din egen selvstendige virksomhet. Den er lastet med salgsstøtte og tips til å komme igang. Den er utstyrt med garnprøver, kataloger og produkter du kan vise til kundene dine. Du vil også etterhvert opparbeide deg en kolleksjon kundene dine kan se og prøve selv.

STARTEN PÅ NOE NYTT

COME ON, JOIN THE PARTY!

Som Strikkeplassen konsulent kan du tjene opp til 40% på produktene du selger.
Finner du andre som også ønsker å bli strikkekonsulenter vil inntektsmulighetene dine øke.

Har du lyst på utfordringer, jobbe når det passer deg, tjene penger og være din egen sjef, muligheter til å lede et team og få masse god erfaring? Da vil vi mer enn gjerne ha deg med i teamet vårt.

Det er bare å klikke på registreringsskjemaet knappen under og melder deg på. Dette blir gøy!